Ismét ingyenes online jelnyelvtanolyamot szervezünk. Jelentkezz!

Ingyenes online jelnyelvtanfolyam
Ingyenes online jelnyelvtanfolyam

A 2021. tavaszán indult tanfolyamunk sikerének köszönhetően és támogatóink további segítségével ismét ingyenes online jelnyelvtanfolyamot indítunk az érdeklődőknek, akiknek jelentkezését most az ország teljes területéről várjuk.

Tanfolyamunk célja: alapismeretek megszerzése a hallássérültek társadalmáról, kultúrájáról, kommunikációjáról. Alapfokú jelnyelvi kommunikáció elsajátítása annak érdekében, hogy az érdeklődő hallgatók megtanulják azt az alaptudást, mely segíti a mindennapi kommunikációs problémák áthidalásában, segítenek a siket ember környezetével megértetni a siketek szándékát, illetve a siker embernek segítsen a jelnyelven nem beszélők közlendőjének jelekké átformálását.

Mivel vizuális nyelvről van szó, másképpen kell nem csak tanítani, hanem tanulni is ezt a nyelvet. Ennek segítéséhez a jelentkezőknek az órai jegyzet mellett gyakorló DVD-vel egészítjük ki az otthontanulást, ösztönözve őket a sikerhez: rengeteg gyakorlással megtanulják az alapszintű kommunikációt. Az oktatási anyag megvásárolható, a befolyt összeget az egyesület további jelnyelvtanfolyamainak megvalósítására, új oktatási anyagok készítésére fordítjuk.

A tanfolyamról további információ kérhető az egymasert@egymasert.com e-mail címen.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne jelentkezni a tanfolyamunkra, azt 2021. október 30-ig megteheti. Ehhez kérjük KATTINTSON IDE a jelentkezési űrlap kitöltéséhez és küldje el elektronikusan! Köszönjük!