Számítógép-kezelő tanfolyam

 Az egyesület szervezésében alap- és középfokú számítógép-kezelői képzést tartunk!

Az alapfokú képzésben informatikai alapismereteket, operációs rendszer használatát, szövegszerkesztést, táblázatkezelést és internet alapokat oktatunk. A képzésről sikeres vizsga esetén tanúsítványt adunk.

Középfokú tanfolyamunkon kiadványszerkesztést és egyszerű honlap szerkesztést tanulhatnak az érdeklődők.

Ajánljuk mindkét csoportot civil szervezetben dolgozóknak, valamint azoknak is, akik semmilyen képesítéssel nem rendelkeznek számítógéppel kapcsolatban, illetve valamilyen tapasztalattal már rendelkeznek, de nem biztosak önmagukban, nem biztosak tudásukban, vagy mélyíteni szeretnék tudásukat.

Felvilágosítás, további információ személyesen az egyesületünk Közösségi és Szolgáltató Házában (Nyíregyháza, Belső krt. 31.) vagy telefonon a 20/365-8767 számon Asztalos Attila egyesület alelnökénél, illetve honlapunkon találhatnak (http://www.egymasert.com)

Jelentkezéseket október 31-ig fogadjuk!

A tanfolyam díja 10.000  + 3.000 + 5.000  = 18.000 Ft  (Idén is lehetõséget biztosítunk részletfizetésre.)
              oktatás +   CD   + vizsga = alapfokú számítógépkezelõi bizonyítvány

A tanfolyamokra való jelentkezést IDE kattintva teheti meg, továbbá várjuk telefonon a 06-20/365-8767-es telefonszámon, vagy személyesen az egyesület Szolgáltató Házában (4400 Nyíregyháza, Belsõ körút 31.), 
továbbá e-mail-ben: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.