Egészségnap Nagykállóban

A program a Nagykállói Kállay Rudolf Szakiskolában a délutáni órákban került megrendezésre, 52 fő részvételével, mely nem csupán a diákok részére volt elérhető, hanem az idősebb korosztály megcélzása is szerepelt a terveink között. Elsődleges feladatunknak éreztük, hogy olyan mozgásformákat közvetítsünk az érdeklődő résztvevők felé, melyek hatására felismerhetik a testmozgás nyújtotta pozitív hatásokat, és ezeket beépítve mindennapjaikba teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet élhessenek. A gyakorlatok, melyek végre lettek hajtva nem csupán az erő, az állóképesség és a gyorsaság, vagyis a három alapvető kondicionális képesség fejlesztését szolgálták, hanem nagymértékben hozzájárultak a koordinációs képességek alakításához is, mint például az egyensúly, vagy a kinesztétika, a mozgás érzékelése. A programon résztvevő feladatokat az 1. sz. melléklet tartalmazza. 
Mind a közös aerobik edzés, mind a mozgásszegény életmód következményeiről tartott interaktív előadás igen népszerű volt. A nagy érdeklődésnek köszönhetően nagyon jó hangulatban, igényesen töltöttük el együtt a szabadidőt. Mindezzel népszerűsítettük a sportot és a rendszeres testgyakorlást, így állíthatjuk, hogy a rendezvény teljes mértékben elérte célját.

Programunk a TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1297 számú "Együtt Egymásért az egészséges életmód jegyében" című projekt keretében valósult meg.

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.