Projektzáró, program záró

Befejeződött HIV-prevenciós klubfoglalkozások című projektünk a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben.

A program célja volt, hogy az elítéltek körében a HIV-fertőzés kockázatát csökkentsük egyéni és csoportos tanácsadásokkal, innovatív módszerek alkalmazásával az ehhez szükséges magatartásformák kialakításával.

A heti rendszerességgel megvalósult programelemek klubfoglalkozásokat, előadásokat, AIDS Világnapot, kreatív műhelyt és egyéni tanácsadásokat tartalmaztak, illetve sikerült megvalósítanunk azt, hogy az elítéltek és a BV Intézet dolgozói ingyenes szűrővizsgálaton vehessenek részt. A záró rendezvényen mutatták be az egyesület vezetői azokat a plakátokat, amelyeket a klubtagok készítettek, ezeket az egyesület tagjai és a programban résztvevő szakemberek pontozták, s az így kialakult sorrend alapján derült ki, hogy melyik plakát lesz 2014-ben egyesületünk HIV-prevenciós tevékenységének szószólója.

A projektzárón személyesen részt vett Dr. Simich Rita a pályázati bíráló bizottság elnöke, a BV. Intézet intézetparancsnok helyettese, valamint az Intézet projektmenedzserei, valamint egyesületünk vezetősége és a megvalósításban résztvevő szakemberek. A jó hangulatú projektzárón az elítéltek kifejezték köszönetüket felénk a velük való gondoskodásért, az átadott ismeretanyagért, a türelmünkért és emberséges viszonyunkért. A zárás során a klubtagjaink saját verseiket, gondolataikat adták elő, amit erre az alkalomra készítettek. Abban a reményben köszöntünk el egymástól, hogy a programot valamilyen formában továbbfolytathatjuk.

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.