Meghívó rendkívüli közgyűlésre

Rendkívüli közgyűlésMeghívó

 

Az Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉS-t tart 2014. január 15-én, 17 órától, melyre tisztelettel meghívom!

 

Határozatképtelenség esetén új időpont: 2014. január 16-án 17 órától.

 


Helyszín: Az egyesület Szolgáltató Háza Nyíregyháza, Belső körút 31. sz.


Napirendek:

1. Az egyesület Közgyűlésének 2/2013. (08. 17.) számú határozatának hatályon kívül helyezése
Előadó: Stankóczi László egyesület elnöke

2. Az egyesület Közgyűlésének 5/2013. (08. 17.) számú határozatának hatályon kívül helyezése
Előadó: Stankóczi László egyesület elnöke

3. Az egyesület Közgyűlésének 6/2013. (08. 17.) számú határozatának hatályon kívül helyezése
Előadó: Stankóczi László egyesület elnöke

4. Az egyesület elnökének megválasztása

5. Az egyesület elnökségének megválasztása

6. Az egyesület Felügyelő Bizottságának megválasztása

A Közgyűlés akkor határozatképes, ha azon a nyilvántartott rendes tagok több mint fele jelen van. Ha határozatképtelenség áll fenn, úgy a Közgyűlést 2014. január 16-án 17 órára hívom össze. A másodszorra összehívott közgyűlés - az eredeti napirendekkel és helyszínen - a megjelentek számától függetlenül határozatképes.


Nyíregyháza, 2014. január 7.

Tisztelettel:


Stankóczi László
egyesület elnöke

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.