A HIVatlan látogató - AIDS Világnap 2013. 12. 01.

AIDS VilágnapAz Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület 2013. december 1-én AIDS Világnapi programot tartott "A HIVatlan látogató" címmel a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Színháztermében.

Az idén különleges és egyedi helyszínű programunkon előadást tartott Dr. Szondy Györgyi adjunktus "Amit az AIDS-ről tudni kell", valamint Pancsusák Sándor az Intézet parancsnoka "A civil egyesületek szerepe a zárt intézményi körülmények között" címmel. A program keretében bemutatta az egyesület elnöke szervezetünk HIV prevenciós tevékenységét, valamint azt a programsorozatot, melynek keretében az idei világnapi program is megrendezésre került.
A világnapi program végén az erre az alkalomra szerveződött és felkészült drámakörösök előadására is sor került. A remény című rövid színdarabot azok az elítéltek adták elő az Intézményből, akik a darabot kitalálták, szövegkönyvet készítettek hozzá, koreografálták és megrendezték, s ebben segítettek nekik szakembereink.

Az előadás után beszélgetés volt a programban résztvevőkkel és a megjelent érdeklődő elítéltekkel.

A programsorozatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta.

A képek az Országos Tiszalöki Büntetés-végrehajtási Intézet engedélyével készültek. A képek publikálásához az arccal is szereplő személyek írásbeli engedélyével rendelkezünk.

A rendezvényről további képek az egyesületünk facebook oldalán láthatóak, de IDE KATTINTVA is elérhető.

 

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.