Családi drogprevenciós foglalkozások a könyvtárban

Az Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet, mint pályázatkezelővel Családi drogprevenciós foglalkozások címmel indította el prevenciós programját a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban.

Programunk célja, hogy a klubfoglalkozásokon a családi rendszert megerősítő és az egészségmagatartást formáló komplex programot biztosítson, amely felöleli az általános és speciális ismeretszerzést kisebb-nagyobb csoportos és egyéni formában, valamint megtanítja a résztvevőket a felmerülő problémák felismerésére, kezelésére, kommunikációra, segítségkérésre, valamint az empatikus viselkedés kifejlesztésére.
A június 30-ig minden szombaton megrendezésre kerülő családi program helyszíne a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár. Itt az egyesület szakemberei tartják előadásaikat, foglalkozásaikat, s egyben a kérdésekre is készséggel adnak választ, foglalkoznak a problémákkal. A komplex program a család minden tagjához szól: könyv- és filmbemutatók, gyerek és felnőtt kreatív foglalkozások, „XBOX 360 + Kinect játék” színesítik a programot, várják a látogatókat. A szervezők értékelni kívánják azokat a látogatókat, akik a klubfoglalkozásokon rendszeresen részt vesznek, ők ajándékokat is nyerhetnek.
A programmal kapcsolatban bővebb információ az egyesület honlapján, illetve a facebook oldalon is figyelemmel kísérhető, továbbá telefonon is elérhetőek vagyunk: 06-20/365-8767

 

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.