Más világ (egy anya naplójából) - Könyvajánló

Más világ (egy anya naplójából) „A szúrás pillanata, mint már annyiszor egy ajtót nyitott meg számomra. Egy ajtót, amelyen át egy MÁS VILÁG várt rám. Az én világom. De most nem úgy, mint eddig. Az áhított gyönyör csak ^ egy villanásra érintett meg s már húzott valami féktelen őrült erő magához, egyre magasabbra, egyre messzebb magamtól. Ott feküdtem előrebukva. Láttam magam, ahogy eddig csak másokról hal¬lottam mesélni és tudtam: amiről annyit álmod¬tam már, ami rémséges és csábító volt egyszerre, amire vágytam már és amitől féltem - most elért. Csodálatos fényesség felé repültem. Ködös álmaim legszebbike sem volt hasonlítható ehhez a boldogságízű MÁSVILÁGHOZ. Valaki várt ott rám.

Minél közelebb kerültem hozzá, annál simoga- tóbb nyugalom áradt szét bennem. Éreztem vég¬telen szeretét. Újra éreztem azt, amire oly régen képtelen voltam már. Én is szeretek. Szeretem Őt, aki megmutatja ki vagyok én. Aki megért engem. Aki már megbocsátotta, ... egész életemet. Villámgyorsan peregni kezdett előttem egy sors, egy »film«. Életem filmje, mely itt nem képekből - érzésekből állott.
Az, ami valaha érthetetlen és bántó volt számomra,... most lett előttem ... egyértelmű és kizárólagos." 
  
Egyesületünk "Családi drogprevenció a könyvtárban" című prevenciós programjának keretében bemutatásra került könyv. A programra látogatók kölcsönözhetik is a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár jóvoltából.
 
Programunkat a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával és a Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósul meg.

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.