Rövid úton leszokni a dohányzásról - Könyvajánló

Leszokni a dohányzásról

„Csak olvasd el ezt a könyvet és életed végéig boldog leszel, hogy nem dohányzol." ALLÉN CARR 
Végre itt a módszer, amire minden dohányos várt!
 
- Azonnali
- Erős dohányosoknál is hatásos
- Nem okoz súlyos elvonási tüneteket
- Nem kell hozzá akaraterő
- Nincs sokkterápia
- Nem kellenek hozzá segédeszközök vagy trükkök
- Még csak súlygyarapodást sem okoz
- Végleges
 
Ha dohányos vagy, csak annyit kell ten¬ned, hogy tovább olvasol.
Ha nem dohányzó vagy, aki egy barátjá¬nak vagy rokonának vásárol, csak annyit kell tenned, hogy ráveszed őket, olvassák el a könyvet. Ha nem tudod meggyőzni őket, olvasd el te a könyvet, és az utolsó fejezetben tanácsokat kapsz arról, hogyan add át nekik az üzenetet - és arról is, ho¬gyan akadályozd meg, hogy a gyerekeid rászokjanak a dohányzásra.
Allén Carr könyve első megjelenése óta a sikerlisták élén áll. 21 nyelvre fordítot-ták le és több, mint 4 millió példányban kelt el a világban. 1983-ban Allén Carr kétségbeesésében, melyet napi száz szál elszívott cigaretta váltott ki, felfedezett egy olyan új módszert, amelyet ma már világszerte alkalmaznak és millióknak segít a sikeres leszokásban.
Allén Carr könyvét ajánljuk mindenki¬nek, aki most határozta el, hogy felhagy a dohányzással, de annak is, aki megpróbált már fokozatosan, vagy más eszközök se¬gítségével leszokni, de mindeddig egyik próbálkozása sem járt sikerrel. Most sike¬rülhet!
A Rövid úton leszokni a dohányzásról meg-változtathatja életét, Allén Carr útmu¬tatásait követve újra felfedezheti azt a szabadságot, amit a nem dohányzás jelent. 
 
 
Egyesületünk "Családi drogprevenció a könyvtárban" című prevenciós programjának keretében bemutatásra került könyv. A programra látogatók kölcsönözhetik is a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár jóvoltából.
 
Programunk a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával és a Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósul meg.
 
 

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.