Napkelte délben - Szabó István - Könyvajánló

Napkelte délben "Vesztettél... vesztettél..." - cuppogják cipőim észre sem vett tócsák kárörvendő fröcskölésével. Torkomban szívem "Menj vissza!" kérlelése dübög, de riadt vadak rémült ösztöneinek ívbe feszült, páni félelme hajt, félelem az újabb kudarctól. Rettegés az örök vesztes, kitartás nélküli akaratgyengék folytonos megszégyenülésének már oly sokszpr átélt émelygésétől. Borzongás a felnőtté válás felelősségétől, a "Csak még ma hagyjanak békén!", meg a "Holnaptól minden másként lesz!" önámító hazugságait szajkózva. És pontosan tudom, semmi nem lesz másként, se holnaptól, se aztuán, mert fogalmam sincs, hogy lehetne üveg nélkül élni, mit lehetne pohár nélkül tenni. Az értrelmes világ sokszínűsége a mindennapi italadag megszervezésévé desztillálódott. Ezen ámokfutás ideológiája - ha volt, lehetett - a sértett - beképzelt önsajnálatból már a "Mindenki úgy teszi tönkre magát, ahogy akarja!", cinikus öngyűlöletévé durvul. Fizikai fájdalom tépi józanra szenvedett gondolataimat, s végtelen megkönnyebbüléssel támasztom a pultot a vasútállomással szemközt, magam sem emlékezve, hogyan keveredtem vissza ide. "Újra csak elmenekülök" - hatol tudatomig a behatoló szerelvény. 

 
A 2012. június 30-ig minden szombaton megrendezésre kerülő klubfoglalkozásokra szülőket, felnőtteket, fiatalokat, tiniket egyaránt várunk, ahol az előadások mellett kreatív foglalkozásokat, XBOX Kinect játékokat, teaházat is igénybe vehetnek az érdeklődők.
A programon való részvétel ingyenes! 
 
Programunk a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával és a Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósul meg.

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.