Programajánló: Filmvetítés pincétől a padlásig

Trainspotting

Hát elég megtévesztő a cikkünk címe! :)
Arról van szó, hogy mindenkit szeretettel és tisztelettel várunk 2012. június 16-án délelőtt 10-től egy filmvetítésre. A film címe: Trainspotting A vetítés helyszíne: Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Konferenciaterme (Nyíregyháza, Szabadság tér 2.) A hatalmas vásznon és moziminőségű hanggal játszott filmet 16 éven felülieknek ajánljuk elsősorban. A film tartalmáról és további adatairól a port.hu  -n olvashatunk.
 
Azok, akik nem szeretnének filmet nézni, de szívesen ellátogatnak hozzánk, nekik ajánljuk a könyvtár "Pincétől a padlásig" című könyvtárbemutató sétát, ahol megismerkednek a könyvtár olvasók előtt ismert, de még inkább érdekesebb, olvasók elől elzárt területeivel is! Így olyan titkokba is betekinthetést nyerhetnek, amit az egyszerű könyvtárba járó ember észre sem vesz, vagy vehet! Valóban a pincétől egészen a padlásig fog tartani a mintegy 90 perces séta az épületben, idegenvezetőnk Csele Endréné tanácsadó könyvtáros lesz. 
 
Ezen a napon az sem baj, ha nem vagy beíratkozva a könyvtárba! Most megteheted mindezt ingyenesen! Csak személyi iratokat kell magaddal hoznod, 18 éven aluliak hozzák el szüleiket is!
 
Programunk 2012. június 30-ig a "Családi drogprevenciós foglalkozások a könyvtárban" címmel megrendezésre kerülő projekt keretében valósul meg, melyet a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával és a Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósítunk meg.
 
 

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.