Tudásmilliomos és kreatív játék

Tudásmilliomos

A mai klubfoglalkozáson az éppen mai ballagások miatt kevesebben voltunk, mint ahogy terveztük. Persze voltak és vannak olyan oszlopos tagjaink, akik a ballagás után hozzánk jöttek nagy-nagy örömmel, hiszen a legkisebb tagja a családnak csupa ötös bizonyítványt hozott haza! Ennek mi is nagyon örültünk és szívből gratulálunk! Az utolsó csoportfoglalkozáson összefoglaltuk az eddigi témákat, megbeszéltük, hogy ki mit csinál, mit tervez a nyárra. Sokaknak marad az otthoni, családi együttlét, de néhány klubtag táborokba, kirándulásokra fog menni. Reméljük jól érzik majd magukat, mint ahogyan mi éreztük a 12 alkalmas családi drogprevenciós klubfoglalkozáson veletek, mi szervezők és megvalósítók. Ma a kreatív műhelyben gyöngyfűzést lehetett végezni profi gyöngyfűzők segítségével, az XBOX-ra megérkezett két új játék is (Guitar Hero és a Rabbids Alive Kicking). Természetesen ebben is profi volt ma Bence. A nagyobbak a tudásmilliomos játékon csillogtathatták meg tudásukat a konferenciateremben, ahol a kivetítő előtt fejtették meg a kvízkérdésekre a legjobb választ. Öröm volt ma is veletek lenni! Köszönjük!
 
További képeket IDE KATTINTVA  nézhetitek meg! 
 
 

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.