Vezetőségünk tagjai

 Stankóczi László - egyesület elnöke

Asztalos Attila - egyesület alelnöke

Bányász Mihályné - egyesület titkára

 

Kopjáry Istvánné - Felügyelő Bizottság elnöke

Kozák Sándorné - Felügyelő bizottsági tag

Bányász Éva - Felügyelő Bizottsági tag, jelnyelvi oktató

 

Orosz Mihály -  marketing menedzser, jelnyelvi oktató

Dr. Nagy Péter - egyesület jogi tanácsadója 

 

 

Egyesületünk alapadatai

Az Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület közgyûlése az egyesülési jogról szóló 1989. évi II. törvény, illetõleg a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvérõl szóló 1959. évi IV. törvény 61. és következõ §-ai alapján, a közhasznú szervezetekrõl szóló 1997. évi CLVI. törvény rendelkezéseire is figyelemmel a 2007. március 17-én az egyesület Alapszabályát az alábbi tartalommal fogadta el:

Az Egyesület neve, székhelye és jogállása:

Az Egyesület neve: Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület
Az Egyesület székhelye: 4400 Nyíregyháza, Belső körút 31.
Az Egyesület mûködési területe kiterjed a Magyar Köztársaság egész területére, elsõdleges tevékenységi területe Kelet-Magyarország.
Az Egyesület jogi személy, közhasznú szervezet

További fontos adatok:

Bankszámla számunk: 68700054-10005044-00000000
Adószámunk: 1 8 8 1 2 8 4 4 -  1 - 1 5
Bírósági határozat száma: PK.60113/2004/4, 2004.08.18.
Társadalmi szervezet nyilvántartási száma: 2402
Társadalmi szervezet közhasznúsági fokozata: Közhasznú

Elérhetőségek:

Személyesen: 4400 Nyíregyháza, Belső krt.31.
Telefononon:
 +36-20/365-8767
E-mailben:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.